Dag 1 De heenreis
Door: threeladiesandagentleman
Blijf op de hoogte en volg Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke
01 Juli 2011 | Verenigde Staten, Phoenix
Vanochtend werden we 8.15 lokale tijd opgehaald door de schipholtaxi en netjes op tijd afgeleverd op schiphol. Daar begon onze vlucht via London naar Phoenix. We hebben een goede vlucht gehad en alles liep op rolletjes. We hebben het niet als lang ervaren en ook de beenruimte was voldoende.
Bij aankomst hebben we gelijk kennis kunnen maken met voor ons onbekende temperaturen 46 graden. Gelukkig zal dit alleen maar lager worden.
We zitten nu om 20.15 lokale tijd en dus 5.15 nederlandse tijd bij te komen. Morgen gaan de camper ophalen.
02 Juli 2011 - 09:31
Christian Vos:
Beste avonturiers,
Jullie zitten er in elke geval warmpjes bij!!
Succes bij deze warme tijden.
Ik zal jullie reis volgen via deze website.
Groeten Christian -
02 Juli 2011 - 11:43
(O)Pa En (O)ma :
Luitjes,
Ben blij te horen, dat de reis voorspoedig is verlopen. Ik heb nog gezocht naar de vlucht, maar kennelijk is het vluchtnummer veranderd. Sterkte(vooral 's-nachts met de warmte in de camper.
02 Juli 2011 - 17:31
De Veldkampies:
Hallo allemaal,
Mooi dat het allemaal goed gegaan is! Laat het avontuur maar beginnen. Een hele fijne reis verder door USA en we volgen jullie! Groetjes aan iedereen en vooral van Jenny aan Djoeke.
Tot schrijfs. Groeten Fred, Ellen en de meiden -
02 Juli 2011 - 17:45
Jeanne Berk:
Wij gaan jullie volgen voor een week,leuk. Daarna zijn we zelf op vakantie. Heel veel plezier en tot laterrrrrrrr. De Berkjes