Dag 11 Naar Lee Vining - Reisverslag uit Lee Vining, Verenigde Staten van Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke - WaarBenJij.nu Dag 11 Naar Lee Vining - Reisverslag uit Lee Vining, Verenigde Staten van Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke - WaarBenJij.nu

Dag 11 Naar Lee Vining

Door: threeladiesandagentleman

Blijf op de hoogte en volg Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke

11 Juli 2011 | Verenigde Staten, Lee Vining

Vandaag staat de transfer van Las Vegas naar Yosemite op het programma. We wilden eigenlijk naar Mammoth Lake rijden, en dan de dag erna naar het park Yosemite. Maar we zagen dat het wel iets verder in kilometers is om naar Lee Vining te rijden, maar in tijd maakte het niet uit. Het voordeel is wel dat we gelijk wat dichter op Yosemite zelf zitten. Dus zo gezegd zo gedaan. We hebben in totaal 326 mile gereden. De langste afstand die we op een dag gepland hebben te gaan doen.
We hebben vannacht slecht geslapen. Het RV park in Las Vegas was niet alleen een soort parkeerplaats, maar ’s nachts bleek er ook veel herrie te komen van auto’s die aankwamen en weggingen uit de parkeergarage die bij het hotel hoorde. En aangezien dat allemaal van die grote bakken zijn, maken die net zoveel lawaai als ze groot zijn. Daarnaast was het ook nog eens verschrikkelijk warm. Dus snel wegwezen hier. Na de drukte van op de snelwegen in Las Vegas gehad te hebben (wat is die TomTom toch handig), kwamen we in de woestijn. Eèn rechte weg en verder niets. Vele kilometers verder ook niets en zo voort. Het enige leuke was dat we zo’n honderd kilometer voor onze eindbestemming op een soort achtbaan weg reden. Op en neer ging het, maar dan zo dat je heuvel op reed, maar niet zag waar de weg naar toe ging tot je op het hoogste punt kwam en dan zag dat het stijl naar beneden ging. Net een achtbaan dus. De meiden moesten behoorlijk gillen (Jolanda dus) en Laura en Djoeke vonden het schitterend. Ze wilden eigenlijk nog terug rijden om het nog een keer te doen.

Na een lange rit kwamen we aan in Lee Vining waar we het laatste plekje op de camping konden bemachtigen. Camping Mono Vista.
Meer is er niet te melden over deze dag.