Dag 10 Las Vegas
Door: threeladiesandagentleman
Blijf op de hoogte en volg Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke
10 Juli 2011 | Verenigde Staten, Las Vegas
Rond half twee zijn we er en na een broodje vertrekken we naar de strip. Als eerste komen we in Circus Circus, want daar staan we op de RV standplaats. Wat overigens niet meer is dan een grote parkeerplaats. Maar dat maakt nu niet uit, want we slapen er toch alleen maar. In Circus Circus zien we wat we al verwacht hadden. Hele rijen van gokautomaten. Voor de kinderen is er zlef een hele kermis ingericht. Na dit bekeken te hebben zijn we naar de volgende gegaan, en dat is meer van het zelfde. Het leukste zijn de thema gokpaleizen. Daar is nog wel wat aparts te zien. Zoals the Ventian, waar op de eerste verdieping een compleet Venetië is nagebouwd met water en gondels. Zelfs het plafond is mooi. Het lijkt wel of je buiten loopt. Wat opvalt is dat alles zo enorm groot is. In elk hotel zit dus een gokpaleis maar ook een compleet winkelcentrum. Bedenk maar eens een groot winkelcentrum en stel je eens voor dat het hier groter is. Doe dat maal 2 en je komt in de buurt van hoe groot het is. En dat dus bij elk hotel. Verdwalen is ook niet uitgesloten hier. We hebben driekwart van de strip afgelopen en daarna een hapje gegeten. Toen het donker was hebben we de weg terug gelopen, wat nog mooier was vanwege de overdadige verlichting. Onderweg hebben we nog diverse shows gezien, zoals die van de fonteinen van Bellagio. Erg prachtig.
Morgen gaan we weer weg, maar dat is geen straf. Want ze zijn toch wel redelijk gestoord in onze ogen zoals het er hier uit ziet.
13 Juli 2011 - 17:34
Liesbeth:
hele leuke hempjes Djoeke & Laura =)
en echt super leuk al die foto's en verhalen!
Liesbeth