Dag 3 Sedona - Reisverslag uit Sedona, Verenigde Staten van Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke - WaarBenJij.nu Dag 3 Sedona - Reisverslag uit Sedona, Verenigde Staten van Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke - WaarBenJij.nu

Dag 3 Sedona

Door: threeladiesandagentleman

Blijf op de hoogte en volg Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke

03 Juli 2011 | Verenigde Staten, Sedona

Van Phoenix naar Sedona, 116 miles gereden
Vannacht hebben we het allemaal heel erg warm gehad, we werden doorweekt wakker. We zijn dus toen we wakker waren (om 5 uur ’s ochtends) gelijk het zwembad ingedoken die naast de camper lag. Na een douche en een ontbijt zijn we op weg naar Sedona gegaan. Na anderhalf uur rijden zijn we bij het eerste uitkijkpunt aangekomen van een route door Sedona en omgeving. Bij het uitkijkpunt was een Forest Service Visitor Center. Daar hebben we informatie gevraagd over mooie uitzichtpunten, maar er waren ook slangen. Je mocht ze beethouden (wat wij natuurlijk niet hebben gedaan) en aaien (dat hebben we dan toch maar geprobeerd, behalve Jolanda). Ze schijnen hier gelukkig niet zoveel in het wild voor te komen. Na een paar foto’s te hebben gemaakt zijn we doorgereden naar het volgende uitkijkpunt, Bell Rock. Daarna zijn we naar Chapel of the Holy Cross, en naar het vliegveld gereden. Op het vliegveldje had je een mooi uitzicht over onder andere Ship Rock, Coffeepot Rock en Capitol Butte. Daarna wilden we naar Cathedral Rock gaan, alleen dat plan ging niet door omdat het te druk was om te parkeren. We zijn dus maar naar de camping gereden. Eugene kreeg in een keer de camper in de parkeerplaats zonder de hulp van een in-het-raam-hangende-mannetje. Daar hebben we geluncht terwijl het onweerde en regende (wat vrij bijzonder is hier in Sedona rond deze tijd). Toen na ongeveer een half uurtje regen, zijn we naar Sedona gelopen. We zijn naar Tlaquepaque geweest, wat een mooi wijkje is waar allemaal kunstenaars wonen. We hebben daar ook een ijsje gegeten. Op de terugweg hebben we nog een cache gevonden, die onder allemaal ‘Red Rocks’ lag.

Morgen gaan we naar Grand Canyon.

Gemaakt door Laura

• 04 Juli 2011 - 09:04

(O)Pa En (O)ma :

Hoi Lieverdjes,
    Wat een avontuurlijke dag was het de 2e dag. Het lijkt wel of we het in een boek lezen. Zeer mooie foto`s van de 3e dag. We zien dat jullie genieten.
    Goede reis verder en veel fun.

• 04 Juli 2011 - 11:34

Marian:

Hallo familie,

leuk om jullie eerste dagen te lezen. Geniet ervan.

groet uit het niet zo warme Kamerik

Nils, Marian & Lars

• 05 Juli 2011 - 20:45

Peter:

Wat een prima vlucht hebben jullie gehad zeg! Dat heb ik weleens anders meegemaakt. Blijft het bij jullie zo warm of komen jullie ook nog in wat koelere oorden?
    In ieder geval heel leuk om jullie zo te volgen in de VS.
    Groet,
    Peter