Dag 4 Grand Canyon - Reisverslag uit Grand Canyon, Verenigde Staten van Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke - WaarBenJij.nu Dag 4 Grand Canyon - Reisverslag uit Grand Canyon, Verenigde Staten van Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke - WaarBenJij.nu

Dag 4 Grand Canyon

Door: threeladiesandagentleman

Blijf op de hoogte en volg Eugène, Jolanda, Laura en Djoeke

04 Juli 2011 | Verenigde Staten, Grand Canyon

Vandaag gingen naar de Grand Canyon, onderweg wilden we naar slide rock state park. Toen we daar aan kwamen bleek het dicht te zijn vanwege de bacteriën in het water, dat was erg jammer want over de rotsen in het water glijden leek ons wel erg leuk. Toen gingen we naar het uitzichtspunt op de route van Flag Staff dat was leuk om te zien maar toen we in de Grand Canyon aan kwamen rijden was het nog veel mooier om te zien. Met de camper gingen we de camping op. Daarna gingen mee met een busje naar het eerste uitkijk punt en het eerste blik was WOW… het was wel zeker 2000 m diepteverschil. Onder weg in het busje kwamen we mooie dieren tegen zoals herten die 2x zo groot zijn dan in Nederland, eekhoorns. Toen gingen we weer verder met het busje naar de volgende punten zoals trailview overlook, hopi point the abyss, pima point tot aan Hermits Rest en dan weer terug. We gingen terug naar de camping en daar gingen we eten. Om half 8 gingen we weer met het busje naar het laatste uitkijkpunt om de zonsondergang te kijken. Dat was heel erg mooi om te zien. Met het busje weer terug. Maarja nu nog in het donker de camper terug vinden! Na lang zoeken hadden we de camper gevonden.
Met veel avonturen hebben we deze leuke dag beleefd.

We verbleven op camping Mather Campground en hebben 116 miles gereden.

Gemaakt door Djoeke.

• 06 Juli 2011 - 13:13

Henry En Bianca:

Hallo lieve allemaal

Heerlijk om te lezen dat het goed gaat, het lijkt ons Fantastisch om de grand Canyon in het echt te zien en beleven.
    We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, geniet en beleef intens deze reis en niet met mate!!!
    Liefs ook van oma natuurlijk

• 06 Juli 2011 - 17:34

CJ:

Super leuk om te zien hoe je het hebben.
    Mooie foto's hoor

Geniet